Máze lágasbirsguovddá Skuvla/Masi nærmiljøsenter Skole

Máze lágasbirsguovddá Skuvla/Masi nærmiljøsenter Skole

Postboks 74 Maze 9525 - Telefon: 78 48 44 40

Vi gjennomfører konkurransen med en ny digital vri

Postet av Máze lágasbirsguovddá Skuvla/Masi nærmiljøsenter Skole den 16. Mar 2020

Nasjonalforeningen for folkehelsen deltar i den nasjonale dugnaden for å hindre koronasmitte, for å beskytte sårbare grupper. Som en følge av at myndighetene har vedtatt å stenge skolene en stund frem i tid vil dessverre ikke årets hoppetaukonkurranse gjennomføres som vanlig og det vil ikke sendes ut materiell til bruk i konkurransen. Vi beklager så mye, og ber om forståelse for dette. 

Vi bestemte oss først for å avlyse konkurransen, men etter å ha tenkt godt sammen med noen kloke lærere har vi bestemt oss for å gjennomføre konkurransen likevel med en ny digital vri, 20. april - 15. mai. Årets konkurranse kommer til å foregå digitalt, og både elever og lærere vil få tilsendt videoer som gir tips og inspirasjon til hvordan man kan være fysisk aktiv mens man lærer og har det gøy. Mer informasjon kommer uke etter påske. 

Og til deg som ikke rakk og melde på din klasse på årets konkurranse, eller du er lærer/elev på klassetrinn som vanligvis ikke har anledning til å delta på Hopp for hjertet: årets digitale konkurranse krever ikke påmelding, og er åpen for alle klassetrinn. Dere kan med andre ord være med dere også!    
1 Kommentar

Kommentarer

  • Stokkastrand skole

    Så kjekt ! Dette var enkelt og uforplikatande. Tenker mange av elevane mine i 3. Syns det er kult og vil vere med👍��

    18 april 2020

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc