Hopp for hjertet er en hoppetaukonkurranse for skoleklasser som arrangeres hver vår av Nasjonalforeningen for folkehelsen. Klassene deltar i konkurransen sammen, og elevene får poeng for antall minutter de hopper.  

Mer informasjon om neste års konkurranse kommer på denne nettsiden etter skolestart 2020. 

Få inspirasjon til hvordan hoppetau kan inkluderes i fag og friminutt

Hoppetau gir mulighet for å være kreativ i undervisningen. Når man hopper tau samtidig som man øver på gangetabellen eller staver engelske gloser blir undervisningen ekstra morsom, variert og sosial. Å hoppe tau passer for alle, om man  ikke kan hoppe kan man for eksempel svinge tauet. Under finner du seks videoer som gir inspirasjon til hvordan hoppetau kan inkluderes i undervisning og friminutt.

Dersom du har tips og ideer til andre måter hoppetau kan brukes for å få en aktiv skolehverdag, ta kontakt med oss slik at vi kan dele gode ideer med hverandre.   


Matematikk: gangetabellen

Matematikk: statistikk

Norsk og engelsk: alfabetet

Norsk og engelsk: staving av ord

Påfyll av energi

Taulek i friminuttet


Vinnerne av Hopp for hjertet 2020 er kåret

Tusen takk til alle deres som har deltatt i årets Hopp for hjertet!

Vinnerne av årets konkurranse er nå trukket ut, og premieres med pengepremier til klassekassen. 

UKAS VIDEOER

#hoppifag

#ukas challenge

#hoppifag

Hopp i fag gir inspirasjon til hvordan ulike hoppeøvelser kan inkluderes i undervisningen for å gjøre skoledagen variert og morsom. Test ut opplegget som presenteres i filmen, og tilpass det undervisningen på din timeplan. 

#ukaschallenge

Ukas challenge presenteres av kjente Tiktok-profiler som utfordrer deg til å lage en gøyal hoppevideo. Gjør din variant av utfordringen, og send den til oss ved å laste den opp her eller #Hoppforhjerte2020 i sosiale medier. 

Kontakt oss

Send en e-post til hoppetau@nasjonalforeningen.no, eller ring oss på tlf. 40 44 57 82

Ønsker du å lese Nasjonalforeningen for folkehelsen sin personvernerklæring og få informasjon om hvordan vi ivaretar personvern i forbindelse med Hopp for hjertet, finner du informasjon om dette her.

Powered by: Bloc